Wie ben ik?

Mijn naam is Aaltje Bolt-Kuis en mijn roepnaam is Ali. Op 10 februari 1974 werd ik geboren in Groningen. In de loop van mijn leven heb ik verschillende diploma’s behaald, waaronder “leidster kinderopvang”, mbo SPW niveau 3 en 4 in de richting onderwijsassistent. Ik heb stage gelopen op Obs de Beijumkorf te groningen. Ik heb gewerkt als pedagogisch medewerkster bij het kinderdagverblijf Pido in Haren. Verder heb ik op de Mytylschool in Haren gewerkt met enkelvoudig en meervoudig gehandicapte kinderen. In 2011 ben ik als gastouder begonnen bij gastouderbureau kinderkwartier, maar sinds 1 januari 2012 ben ik zelfstandig gastouder geworden. Vanaf juli 2014 werk ik voor gastouderbureau Noorderlicht, de bemiddeling zal via dit gastouderbureau gaan.

 

gastouder ali

 

Gezinssamenstelling van gastouder

Als u uw kind naar een gastouder brengt, komt hij/zij niet alleen in aanraking met de pedagogisch medewerker. Maar ook andere kinderen en desgewenst stagiaires en de rest van het gezin. Bij mij is dat Jannes (mijn man), Fabienne (jongste dochter) en Eliza (oudste dochter, woont niet meer thuis). Onze huisdieren zijn: Yoda, onze mopshond en Roosevelt, ons konijn en vissen.

 

huisdieren gastouder